DARTSCLUB KELLY'S EYE

Competitie update speelweek 16

Afgelopen week werden er maar 4 wedstrijden afgewerkt, daar 2 teams hun wedstrijden hebben verplaatst naar volgende week, wat een inhaalweek/vrije week is.

Woensdag mocht “TX” de spits afbijten tegen de hekkensluiter van hun poule. Hoe de avond verlopen is, daar hebben wij geen statistieken van. Dat het een desastreuze afloop betrof, dat is helaas aan de uitslag af te lezen en dit team duikelt langzamerhand in hun poule naar beneden.

Donderdag, onze vaste speelavond speelden er 3 teams, waarvan 1 uitwedstrijd door “KE”. Dit team verkeert de laatste tijden in een slechte vorm en zo ook deze avond. Na de singles hikten ze al weer tegen een achterstand aan en na de dubbels was het eigenlijk al gespeeld. Ook het teamspel werd niet binnen geharkt, zodoende zakt dit team ook gestaag in hun poule.

Is er ook nog positief nieuws? Jazeker. Team “LotB” trad aan tegen de nummer 7 uit de poule en zij eindigden met een gelijkspel na de singles. In de dubbels was ons team gretiger en pakten ze 3 van de 4 partijen, waardoor de winst al behaald was. Het teamspel werd hier ook helaas verloren, waardoor ons team het met een minimale winstpartij moest doen. Dan het andere thuisspelende team “KB”, nog steeds de nummer 1 in de poule. Zij speelden ook tegen de nummer 7 uit hun poule, maar het spelverloop was iets anders dan het andere thuisspelende team. Na de singles stond ons team voor, waarna het tijdens de dubbelpartijen blijkbaar niet wilde gaan zoals gehoopt en er na 8 partijen een gelijke stand op het scorebord stond. In tegenstelling tot de andere teams welke speelden, haalde team “KB” wel het teamspel binnen. Hierdoor ook weer een “close call” overwinning en met 2 punten vóór op de nummer 2 een spannende strijd om de poulewinnaar te worden met nog 6 wedstrijden voor de boeg.

De uitslagen van afgelopen week dan maar weer:

Woensdag 15 februari 2017 speelde volgend team uit:

  • Witte Valk – Triple X, eindstand 7 – 2 (1e divisie).

Donderdag 16 februari 2017 speelden de volgende 3 teams:

  • Walter’s Boys – DC Kelly’s Eye, eindstand 6 – 3 (4e divisie);
  • Lords of the Boards – DCW 1, eindstand 5 – 4 (1e divisie);
  • Kager Bouw – Café Seevanck 1, eindstand 5 – 4 (4e divisie).

De overige teams Lange Buren (uit) en Niet te Pijlen (thuis) hebben hun partijen verzet naar volgende week. Dit is een inhaalweek en tevens de week dat het 2e Kelly’s Eye Championship toernooi gehouden gaat worden op zaterdag 25 februari 2017. Inschrijven kan nog steeds.