DARTSCLUB KELLY'S EYE

Triple X

Team ‘Triple X’ is opgericht in het seizoen 2003/2004, en net als een ander team van de dartsclub, begonnen op het kamertje boven het voorcafé van café d’Ontmoeting.

De naam van het team, verwijst naar de situatie dat er minimaal een triple van één bepaald getal gegooid wordt. De ene keer is dit een triple 20, maar het zou ook zomaar een triple 1 kunnen betekenen. Het hangt een beetje van de vorm van de speler af en de geluksfactor hoe dit uitpakt.

In het seizoen dat ze gestart zijn in de algemene competitie, waar je als nieuw team in één van de laagste (5e) pouledivisies begint, werd dit team gelijk al met grote overmacht kampioen. Ook werd er datzelfde jaar meegedaan met de bekercompetitie, waar je tegen verschillende teams speelt die uit alle divisies van de competitie van de DONHN kunnen komen. Het bleek een goed begin te zijn van dit nieuwe team, aangezien ze uit de bus kwamen als winnaar van de beker. Een promotie naar de 4e pouledivisie was hierdoor hun verdienste en het volgende seizoen was het nog niet klaar met dit team. Weer werden ze kampioen van hun pouledivisie, en zo bleven ze de stijgende lijn voortzetten om naar een hogere divisie door te stromen. In seizoen 2008/2009 werd er nog één keer een 4e plaats  behaald in de bekercompetitie.

Al een aantal seizoenen hangt dit team tussen de eerste en tweede divisie in en zullen ze een poging wagen het hoogst haalbare eruit proberen te halen om weer bij de top van de pouledivisie te eindigen of anders te handhaven in de middenmoot om zo de nodige ervaringen op te doen.

De doelstelling c.q. motto van dit team is als volgt: heel veel gezelligheid en als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

Het team bestaat uit:

  • John Braas (captain)
  • Michel Koning (reserve captain)
  • Hans van der Geest
  • René van Langen
  • Dick Bobeldijk
  • Marc Dekker
  • Kevin Koning