DARTSCLUB KELLY'S EYE

Kelly’s Eye Championship nr. 5

Vanwege het ontbreken van de deelnemerslijst met de uitslagen, persoonlijke drukte en de vraag die rees, over wie er nu in de verliezersronde de finale hebben gespeeld, nu eindelijk het verlossende bericht op onze website van het 5e “Kelly’s Eye Championship” toernooi op vrijdag 4 maart 2016.

Allereerst gaat ons dankwoord uit naar onze voorzitter en zijn familie, die door het niet beschikbaar zijn van ‘Blokkie Om’ op deze vrijdag, zich heeft opgeworpen om het toernooi toch te laten plaatsvinden in zijn ‘schuurtje’ achter op zijn woonerf. Ook onze eigen “Technische Dienst” heeft de handen uit de mouwen gestoken om dit klaar te spelen. Chapeau hiervoor!!

Met een opkomst van 21 personen (12 leden/9 niet leden), een zeer mooie bezetting op deze toch iets wat vreemde dartslocatie. In allerijl moesten er nog 2 dartborden, verlichting en een kleine verbouwing tot stand worden gebracht, waardoor er op 3 speelborden gespeeld kon worden. Ook deze keer werd weer gekozen voor de “501 best of”, om zo de snelheid er een beetje in te houden.

Na de inschrijvingen, werden er weer poules opgezet en werd er begonnen aan het toernooi. Weer konden de deelnemers extra punten scoren, door middel van de maximale score van 180 te gooien of te eindigen met een finish van 100+. Na de poulewedstrijden werd er weer gestart met het ‘Knock-Out systeem’ in zowel de winnaars- of verliezerskant.

Verrassend genoeg waren er dit keer eens 2 andere personen die in de finale van de winnaarsronde mochten uitkomen. Hierbij was John Braas de sterkere partij in zijn wedstrijd tegen René Otter. Beiden eindigden wel met een gelijk puntentotaal, na toevoeging van de extra punten. In de finale van de verliezersronde kwamen we ook een nieuw gezicht tegen. Henk van Zal moest het hierbij afleggen tegen Dick Bobeldijk. Laatstgenoemde is ondertussen redelijk gewend de troostfinale naar zicht toe te trekken.

Voor de tussenstand klik hier.

Vanaf nu kan er ook weer ingeschreven worden via de website voor het volgende toernooi, welke op 1 april 2016 plaats gaat vinden. En dit is geen grap……………Dit is tevens het laatste “Kelly’s Eye Championship” toernooi van dit seizoen.