DARTSCLUB KELLY'S EYE

Kelly’s Eye Championship nr. 3

Afgelopen vrijdag 11 december 2015 is het derde “Kelly’s Eye Championship” toernooi gespeeld en zitten we op de helft van de reeks. De avond was met 18 man (13 leden/5 niet leden) bezet en de toernooileiding wilde ‘back to basic’ door dit keer een “Tac-Tic” toernooi uit zijn hoge hoed te schudden voor de deelnemers.

Na het inschrijven, werden er 4 poules opgezet en werd om half negen begonnen aan het toernooi. Voor de extra puntjes konden de deelnemers ditmaal, naast het dichtgooien van de vakken uiteraard, ook bij 250 punten of meer een extra punt halen. Ook 3 maal een triple in 1 beurt telde mee dit keer. Na de poulewedstrijden konden we starten met het ‘Knock-Out systeem’ in zowel de winnaars- of verliezerskant.

In de finale van de winnaarsronde legde Edwin Marcus het af tegen Kevin Koning. De ogen van Kevin zaten bijna dicht, maar toch was hij onverslaanbaar in zijn laatste en beslissende partij.  De finale van de verliezersronde werd (alweer) gewonnen door Dick Bobeldijk, gevolgd door een 2e plaats voor Erik van Oort.  Voor de tussenstand klik hier.

Vanaf nu kan er ook weer ingeschreven worden via de website voor het volgende toernooi, welke op 29 januari 2016 plaats gaat vinden. Ook zullen we dit jaar weer het Oliebullentoernooi gaan spelen, waarover binnenkort meer nieuws.