DARTSCLUB KELLY'S EYE

Kelly’s Eye Championship nr.2

Afgelopen vrijdag 13 november 2015 is het tweede “Kelly’s Eye Championship” toernooi gespeeld. Net als voorgaand toernooi werd de avond weer met 17 man (12 leden/5 niet leden) bezet. De toernooileiding had dit keer voor de deelnemers een ‘301 dubbel in/dubbel uit‘ in petto.

Na het inschrijven, werden er 5 poules opgezet en werd om half negen begonnen aan het toernooi. Om extra punten te verdienen, moesten de deelnemers binnen 12 darts de leg uitgegooid hebben. Dit als extraatje naast de punten voor de ‘High Finishes’ en ‘180-ers’. In totaal is dit 6 x gegooid door 4 verschillende deelnemers, waarbij Freek er 3 op naam mocht schrijven. Na de poulewedstrijden, waren de deelnemers bekend voor de winnaars- of verliezerskant.

De winnaarsronde kreeg een verrassende wending, aangezien Erik van Oort de partij won tegen Freek Horstman. Laatstgenoemde speelde de hele avond uitermate goed, maar moest toch zijn meerdere erkennen in Erik. Erik wint dus de avond, maar Freek behaald de meeste toernooipunten van de avond. De finale van de verliezersronde werd gewonnen door             Dick Bobeldijk, gevolgd door een 2e plaats voor Peter Aaij.  Voor de tussenstand klik hier.

Vanaf nu kan er ook weer ingeschreven worden via de website voor het volgende toernooi, welke op 11 december 2015 plaats gaat vinden.