DARTSCLUB KELLY'S EYE

Terugblik 1e helft competitie

De tweede helft van de competitie is afgelopen week begonnen. Hierbij zoals belooft even een korte terugblik op de eerste helft van het dartseizoen.

Team “Lords of the Boards”, uitkomend in divisie 2B, winnen 9 van de 11 partijen en staan na 11 gespeelde partijen op een tweede plaats. Wel hebben ze een gelijk aantal punten met de nummer 1 van de poule, alleen die heeft net 1 partij meer gewonnen. Hopelijk kan dit team de tweede helft hetzelfde als in de eerste helft, dan is de kans op promoveren dichtbij.

Team “Triple X”, uitkomend in de 1e divisie, speelt dit seizoen erg wisselvallig. Het ene moment wordt er flink gewonnen en het andere moment verliezen ze met dezelfde cijfers. Ook kennen ze momenten dat ze voorstaan in een partij en die ze dan uiteindelijk toch verliezen. Hierdoor nemen ze de 10e plaats in en ze zullen alle zeilen moeten bijzetten om in de 2e helft boven de degradatiegrens te blijven.

Bij “Mooiemuntjes.nl”, uitkomend in de eredivisie, is de wil er wel, maar zijn ze gewoonweg te hoog ingeschaald (foutje bedankt, DONHN). Volgend seizoen maar gewoon weer een divisie lager spelen en het plezier van het darten weer terugvinden.

Team “Niet te Pijlen”, uitkomend in divisie 4K, doet het niet onverdienstelijk en ze staan na 11 gespeelde partijen op een 6e plaats. Blijven ze deze vorm doorzetten, dan zullen ze in de middenmoot eindigen na de competitie. Hopelijk is dit een stimulans voor ze om nog even te knallen en een aantal posities te stijgen.

Team “Kelly’s Eye”, de derbyconcurrent van het vorig genoemde team, doet het ook niet slecht. De 8e plaats wordt bezet gehouden voor dit team na 11 partijen. Helaas worden er te veel partijen beslecht met een 5-4 of 4-5, waardoor er teveel punten worden gemorst. Mochten ze aan het einde van de competitie hoger willen komen op de ranglijst, dan zal er nog even gevochten moeten worden om de punten binnen te halen.