DARTSCLUB KELLY'S EYE

Kelly’s Eye Championship

Het eerste “Kelly’s Eye Championship” toernooi is al weer enige dagen achter de rug. Met een opkomst van 15 leden en 2 niet leden, werd om half negen gestart met het toernooi.

Via diverse poulewedstrijden werd gespeeld om door te mogen gaan naar, of de winnaarsronde, of de verliezersronde. Het tempo zat er redelijk in bij de mensen en rond de klok van 22:00 uur was voor velen duidelijk aan welke kant van het schema ze verder mochten spelen. Beetje bij beetje vielen de eerste personen af en konden diegenen die gewonnen hadden, zich gaan opmaken voor de volgende partij(en).

De finale van de verliezersronde werd gewonnen door Lars van Langen, gevolgd door een 2e plaats voor Jeroen Groot. In de winnaarsronde was een schaakspel gaande tussen 2 koningen, namelijk Kevin Koning en Michel Koning. Kevin (a.k.a. Cevin) trok de partij naar zich toe en mag zich gelijk klassementsleider noemen. Michel bekleedt na zijn verliespartij de 2e positie op de ranglijst. Voor de overige standen klik hier.

Vanaf nu kan er ook weer ingeschreven worden via de website voor het volgende toernooi, welke op 13 november 2015 plaats gaat vinden.