DARTSCLUB KELLY'S EYE

Kelly’s Eye Championship (round 3)!!

Het 3e Kelly’s Eye Championship toernooi hebben we ook weer achter de rug en met een mooi deelnemersveld van 19 personen, weer een goede opkomst. Een hoop spelers lieten de reguliere inschrijving achterwege en besloten om maar even op het laatste moment een berichtje te sturen.

Na de loting, waarbij er 3 poules van 5 spelers en 1 poule van 4 spelers uit de hoge hoed kwam rollen, werd er om half negen gestart met de poulerondes. Er werd weer redelijk op niveau gegooid en zelfs de jonge aanwas van de avond gooide een lekker pijltje mee. Hoogste check in de voorrondes was 146 van Ewald, snelste leg 16 darts van Luc en een aantal 180-ers van meerdere deelnemers.

Om 23.00 uur konden we verder met de winnaars- en verliezersronde. Een uurtje later was de helft van de deelnemers uitgedund en werd er begonnen aan de halve finales. Het niveau was weer uitermate hoog en een aantal mooie c.q. spannende partijen passeerden de revue. Uiteindelijk om 01.00 uur konden de finales in beide rondes beginnen. Aan de verliezerskant stonden Marc Dekker en Bart Kuijpers tegenover elkaar in een 501 best-of 7. Na een 1-1 stand kwam Bart los en wist hij de opvolgende 3 legs te winnen, waardoor hij zich als winnaar van de best-of-the-rest mag noemen.

In de finale van de winnaarsronde mochten Leon van Zal en Wilco Meijer het tegen elkaar opnemen in een 501 best-of 9. Wilco verkeerde in een bijna buitenaardse vorm en nam al snel de leiding. Leon daarentegen kon Wilco niet bijbenen en kreeg er flink van langs. Met een 5-1 winst mag Wilco zich de winnaar noemen van het 3e Kelly’s Eye Championship toernooi.

De tussenstanden zijn weer bijgewerkt en zijn hier terug te vinden. Het volgende toernooi spelen we pas in de maand mei 2017 en wel op 13 mei 2017. Inschrijven is vanaf nu al weer mogelijk.