DARTSCLUB KELLY'S EYE

Kelly’s Eye Championship eindtoernooi

Het 6e en tevens laatste “Kelly’s Eye Championship” toernooi van seizoen 2015-2016 is afgelopen vrijdag 1 april 2016 weer afgewerkt in “Blokkie Om”.

Er werd weer goed gehoor gegeven aan onze oproep om ook deze laatste keer mee te spelen. Met een fenomenale opkomst van maar liefst 24 liefhebbers (14 leden/10 niet leden), waarvoor wij zeer dankbaar zijn dat het zo leeft bij iedereen van Dartsclub Kelly’s Eye, maar vooral ook van de mensen daarbuiten die geen lid zijn.

Na de poulewedstrijden, waarbij de “501 best of” weer op het programma stond, werd er druk nagedacht over de indelingen van de winnaars- en verliezersronde. Na een minuut of 15/30 was het schema klaar en kon er gestart worden. De deelnemers konden weer extra punten scoren, d.m.v. de maximale score van 180 te gooien of te eindigen met een finish van 100+.

Met een ruime voorsprong in puntentotaal, kon Kevin Koning redelijk vrijuit spelen. Toch kon hij het niet laten om ook het laatste toernooi de finale van de winnaarsronde te halen. Michel Koning was hierin zijn opponent en Kevin moest in zijn neef, dit keer zijn meerdere erkennen. De verliezersronde werd gespeeld door 2 naamgenoten, namelijk Hans v.d. Geest en Hans Brouwer (die dit keer voor het eerst meespeelde). Eerstgenoemde Hans mocht zich uiteindelijk winnaar van de verliezers noemen.

De 3 beste kandidaten van alle toernooien bij elkaar, staan hieronder vermeldt met de prijs die ze van “Dartsclub Kelly’s Eye” in ontvangst hebben mogen nemen voor hun prestaties.

  1. Kevin Koning (2 collector tickets Betway Premier League op 12 mei 2016 te Ahoy);
  2. Michel Koning (dinerbon café d’Ontmoeting t.w.v. € 25,-);
  3. Dick Bobeldijk (dinerbon café d’Ontmoeting t.w.v. € 15,-).

Voor een overzicht van de eindstanden klik hier.