DARTSCLUB KELLY'S EYE

Kelly’s Eye Championship nr. 4

Vrijdag 29 januari 2016 is het vierde “Kelly’s Eye Championship” toernooi gespeeld. Met een opkomst van 23 personen (15 leden/8 niet leden), de tot nu toe best bezette avond van onze toernooireeks. Na 2 toernooien waarin een andere spelvariant werd gespeeld, werd dit keer maar weer besloten om een gewone “501 best of” te spelen. Tenslotte het meest gespeelde spel binnen het darten.

Na de inschrijvingen, werden er 5 poules opgezet en werd om half negen begonnen aan het toernooi. Weer konden de deelnemers extra punten scoren, door middel van de maximale score van 180 te gooien of te eindigen met een finish van 100+. Na de poulewedstrijden werd er weer gestart met het ‘Knock-Out systeem’ in zowel de winnaars- of verliezerskant.

In de finale van de winnaarsronde stond voor de verandering Kevin Koning weer klaar om de strijd aan te gaan tegen Michel Koning. Weer was Kevin hier de betere, waardoor hij aardig uitloopt qua punten aantal. De finale van de verliezersronde kende ook een Koning, namelijk Marco Koning. Deze moest helaas zijn meerdere erkennen in Richard Meijer, die gelijk in de eerste leg met 180 opende. Voor de tussenstand klik hier.

Vanaf nu kan er ook weer ingeschreven worden via de website voor het volgende toernooi, welke op 4 maart 2016 plaats gaat vinden. Ook hebben we een Poll op de site gezet (Homepage), waarin we vragen aan alle geïnteresseerden of er nog een groot toernooi door “dartsclub Kelly’s Eye” moet worden georganiseerd.