DARTSCLUB KELLY'S EYE

Jaarvergadering & eindtoernooi seizoen 2015-2016

Het dartseizoen en de competitie zijn ten einde. Wel zal team ‘Lords of the Boards’ nog 1 keer moeten aantreden voor het algemeen kampioenschap per divisie. Dit kampioenschap wordt gehouden op zondag 29 mei 2016 in Danscentrum de Bruijn-Bonel te Alkmaar. Mocht team ‘Lords’ winnen, dan zullen ze de DONHN, in hun divisie, gaan vertegenwoordigen op de Nederlandse kampioenschappen van de NDB. Mochten er mensen heen willen om ze aan te moedigen, dan zou dat natuurlijk hartstikke mooi zijn. Wij wensen ze hierbij vast veel succes en laten we het hopen dat ze de Nederlandse kampioenschappen mogen meemaken.

De eerste jaarvergadering van ‘Dartsclub Kelly’s Eye’ als officiële vereniging is afgelopen vrijdag 20 mei 2016 gehouden in het thuishonk ‘Blokkie Om’. In de vergadering zijn een aantal zaken aan bod gekomen, waarvan de leden binnenkort een verslag zullen ontvangen met de besproken punten en de actiepunten die er op zullen volgen.

Na afloop van de vergadering zijn we begonnen aan het eindtoernooi, welke dit jaar niet door de toernooileider werd georganiseerd door afwezigheid, maar door één van de leden die het bestuur hiervoor had benaderd. De vraag hierbij was of er een soort van ‘Fun-toernooi’ opgezet kon worden i.p.v. de standaard spelvariant en daar werd goed gehoor aan gegeven met diverse dartspellen onder de namen: ‘BULLEN’, ‘TACTICS’, ‘DARE TO DART’ en ‘DOUBLE TROUBLE’. De 24 leden en niet-leden die hier aan meededen, hadden zo af en toe de grootste moeite om de spellen met goed resultaat af te ronden. Na het einde van de spellen, werd er een Knock-out systeem opgezet met een winnaars- en verliezersronde. Hierbij werd weer gekozen voor een ‘501 best of’, aangezien de tijd veel te snel ging.

De uiteindelijke winnaars van deze 2 rondes waren:

Winnaarsronde: Verliezersronde:
  1. Kevin Koning
  2. Ewald van den Berg
  1. René van Langen
  2. Sylvia Bakker-Konijn

Van harte met de eervolle vermelding, hier op de website van Dartsclub Kelly’s Eye.

Als laatste willen we René Otter hartelijk bedanken voor zijn inzet en creativiteit, wat betreft het opzetten van het eindtoernooi.