DARTSCLUB KELLY'S EYE

Competitie update speelweek 19

Vorige week mochten alle teams weer aan de bak en met hierna nog 3 wedstrijden te gaan, begint het er nu om te spannen wat bepaalde teams deze laatste partijen laten zien. We begonnen de week met team Lange Buren, die momenteel op de 3e plaats staat, maar waar een hogere positie helaas niet meer mogelijk is, daar het gat met de nummers 1 & 2 te groot is. Het werd een avond van gelijkmatig opgaand spel, want na de singles en dubbels stond het 4 tegen 4. De winst konden ze evengoed wel mee naar huis nemen, maar dan moesten ze de bierronde wel zien te winnen. Dit gebeurde dan gelukkig ook en met nog een extra wedstrijd te spelen, zouden ze bij de top 3 kunnen blijven.

Team Kager Bouw mocht bij de buren van het Trefpunt op bezoek en het lijkt erop dat ze afstevenen op een glorieuze 1e plaats. Net als de week hiervoor ondervonden ze weinig tegenstand en werd er weer gewonnen met dezelfde cijfers. Het gat met de huidige nummer 2 bedraagt nu 9 punten en het moet wel gek lopen dat zij dit nog inlopen.

Team Kelly’s Eye speelde de volgende dag uit tegen de nummer 2 uit het stukje tekst hierboven. Voor het belang van team Kager Bouw zou het mooi zijn als er flink wat punten werden weggesnoept bij deze tegenstander, dit aangezien er voor team Kelly’s Eye weinig meer valt te behalen dit seizoen. Het werden er uiteindelijk 3 punten voor ons team, maar dat werd zeker in dank afgenomen door team Kager Bouw.

Op naar de thuisspelende teams: team Lords of the Boards staan nu op de tweede plaats en met 1 punt meer dan de nummer 3 moeten ze de laatste partijen nog flink aan de bak om dit vast te houden. Vorige keer dat ze tegen deze tegenstander speelden werd er nipt verloren. Deze avond werd er ook weer met de billen samengeknepen gespeeld. Ook hier werden de singels en dubbels verdeeld en kwam het aan op het eindspel. Dit keer viel deze ronde in het voordeel van ons team, waardoor een topranking nog steeds mogelijk is en daarbij horende promotie naar de eredivisie.

Team Niet te Pijlen heeft ook nog steeds de kans op promotie naar de derde klasse, maar dan zullen de laatste partijen wel met ruime cijfers gewonnen moeten worden. Deze avond gebeurde dat gelukkig ook voor ze. Er werd slechts één singlepartij verloren en ook zij staan nu slechts 1 punt voor op de nummer drie van de poule. De aankomende partijen zullen ze dan ook flink het gas erop moeten houden.

Dan het laatste team van de donderdagavond: Triple X. Dit team probeert het wel, maar op de één of andere manier wil het niet meer lukken om de partijen naar zich toe te trekken. Zo ook deze avond, waarin ze moesten aantreden tegen de nummer 3 uit hun poule, die samen met team Lords kwartje kunnen wisselen, betreft de tweede plaats. De laatste winstpartij van team Triple X dateert alweer van 19 januari van dit jaar, uitgerekend tegen team Lords. Hopelijk kan team Triple X het nog opbrengen om de laatste partijen nog wat leuks neer te zetten. Zo niet, dan zullen zij terugkeren naar de 2e divisie.

De uitslagen van de teams van afgelopen week waren:

Dinsdag 21 maart 2017 speelde volgend team uit:

  • De Flint 180 – Lange Buren, eindstand 4 – 5 (3e divisie).

Woensdag 22 maart 2017 speelde volgend team uit:

  • Trefpunt 2 – Kager Bouw, eindstand 1 – 8 (4e divisie).

Donderdag 23 maart 2017 speelden er 4 teams:

  • De Opgang – DC Kelly’s Eye, eindstand 6 – 3 (4e divisie);
  • Lords of the Boards – Witte Valk, eindstand 5 – 4 (1e divisie);
  • Niet te Pijlen – Point Blank, eindstand 8 – 1 (4e divisie);
  • Triple X – The Corner, eindstand 3 – 6 (1e divisie).

Deze week hebben we een vrije week. Een mooie gelegenheid om weer te trainen voor aankomende week. De competitie zal weer verdergaan in de week van 3 april 2017.