DARTSCLUB KELLY'S EYE

Competitie update speelweek 11

Namens de dartsclub wensen wij hierbij iedereen nog een mooi en sportief 2017 toe.

De competitie is bij deze al weer halverwege en we kunnen concluderen dat we een goede 1e helft hebben beleefd. Een aantal teams presteerden fantastisch en bekleden nu op de helft van het seizoen een plek bij de bovenste drie. Afgelopen week werd er weer gespeeld, na 2 weken van de kerstvakantie te hebben genoten. Tussendoor hebben wij nog wel het “Oliebullen Toernooi” gespeeld, wat weer erg gezellig was en nu mochten de teams weer flink aan de bak.

Team “TX” mocht het nieuwe jaar starten op de dinsdag. Ze hadden een zware dobber aan hun tegenstander, welke momenteel de eerste plaats in handen heeft. Tussen de bedrijven door werd er nog wel een maximale score gegooid door de enige dame in dit team. Het grootste gros van de teams speelden allen op de donderdag. We starten met de teams die thuis mochten spelen. Team “LotB”, momenteel 3e in de competitie, kreeg de nummer 4 op visite. De singles kwamen ze uit met een gelijke stand, maar tijdens de koppels kon ons team uitlopen en het teamspel werd ook nog eens gewonnen. Team “KB” staat op de helft van het seizoen fier bovenaan en kregen de Opa’s op bezoek. Een taaie tegenstander, aangezien deze oude rotten al jaren meedraaien in de 4e divisie. Na de singles en koppels was de winst al binnen en werd het teamspel helaas verloren. Team “NtP”, 2e uit hun poule, mocht aantreden tegen de nummer 1. Het werd een avond om snel te vergeten, daar er geen enkel punt werd behaald. Verder met de teams die uit moesten: team “KE”, ditmaal zonder zijn captain, reisde af naar De Rijp en kreeg te maken met een aparte ambiance. Er werd namelijk een feestje gehouden door een aantal tienermeisjes en -jongens, waarbij de muziek (R&B/Hardstyle/Hardcore) nogal overheersend was, evenals het af-en-toe gegil tussendoor van enkele meiden. Dit mocht de pret niet drukken en zelfs zonder hun captain pakte het team aardig wat puntjes mee. Als laatste team “LB”, ook 3e in hun poule, trad aan tegen de nummer 4. Zij wisten niet te winnen, waardoor ze het zicht op de tweede plaats even moeten uitstellen naar later. Wel werd er nog een 114 check gegooid, maar daar krijg je geen punten voor.

De uitslagen van afgelopen week staan hieronder weergegeven.

Dinsdag 3 januari 2017 speelde volgend team uit:

  • De Sluis 2 – Triple X, eindstand 7 – 2 (1e divisie);

Donderdag 5 januari 2017 speelden er 3 teams thuis en 2 teams uit:

  • Lords of the Boards – The Corner, eindstand 6 – 3 (1e divisie);
  • Kager Bouw – De Opa’s, eindstand 5 – 4 (4e divisie);
  • Niet te Pijlen – The Darting Jacks, eindstand 0 – 9 (4e divisie);
  • De Oude Herberg 2 – DC Kelly’s Eye, eindstand 2 – 7 (4e divisie);
  • EP 6 – Lange Buren, eindstand 6 – 3 (3e divisie).

Aankomende week spelen er weer 2 teams thuis, 3 teams uit en 1 team heeft een vrije week. Verder is de toernooiagenda weer bijgewerkt en kan er worden ingeschreven voor de eerste uit een serie van 5 à 6 toernooien.